NBE – massage

Ett genombrott i kampen mot stela och spända muskler!

NBE står för Nannic Body Energy och är ett professionellt koncept för effektivare massagebehandlingar. NBE Massage är utvecklat från succékonceptet NBE Beauty som i dagsläget finns på över 250 kliniker, salonger och Spa i Sverige.

Det är en vetenskapligt utvecklad metod för djupgående muskelbehandlingar som är säker och väl beprövad. Koncept består av högteknologisk apparatur, specialanpassade massagekrämer och ett brett sortiment av produkter för hemmabruk. NBE massage är ett utmärkt verktyg till traditionella behandlingar eftersom kombinationen av apparaturen tillsammans med manuell massage gör att du kommer djupare ner i vävnaden och lättare kan släppa på eventuella spänningar.

NBE är ett revolutionerande koncept för effektivare massagebehandlingar. Med NBE appraturen är det möjligt att åstadkomma en varmare, mjukare och mer elastisk muskel och vävnad att arbeta med. Kroppen blir lättare avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen. Möjligheterna med NBE apparaturen är oändliga, från djupgående muskelbehandlingar till anti-stress och lymfdränage.

Behandlingsområden
Anti-stress
Lymfdränage
Muskelbehandling
Muskelmassage

Med hjälp av en ljummen applikator och specialutvecklad massagekräm masseras området så att det mjukas upp. Sedan arbetas det växelvis med NBE apparaturen och manuell massage. Detta ökar syreupptaget i cellerna och minskar koldioxiden. PH-värdet förbättras och kroppens egen läkningsprocess triggas igång. Lymfsystemet främjas och eventuella inflammationer minskas. Det sker en minskning av fria radikaler och eventuell mjölksyra och slagg reduceras. Kunden får en fantastisk massagebehandling som mjukar upp musklerna på djupet samtidigt som eventuell smärta minskas. Dessutom förbättras rehabiliteringsförmågan.

Vad gör NBE Massage?
-Går djupare ner i vävnaden
-Ökar syreupptaget
-Minskar koldioxiden
-Ökar pH-värdet
-Startar kroppens egna läkeprocess

-Främjar lymfsystemet
-Förbättrar immunförsvaret
-Reducerar inflammation
-Stimulerar kollagenproduktionen och hyaluronsyran
-Reducerar mjölksyra och slagg
-Minskar fria radikaler med 7 %

Kontakta oss

Majgatan 16, 215 65 Malmö
E-post sinneoform@gmail.com
Tel +46 (0)709 26 60 65